Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Kinder řez Fit Makyta

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
Na korpus: 6 - 9 bílků vyšlehat do husté pěny /proč tolik? Je to pak super nadýchané a moc dobré/ z toho jen 3 -5 žloutky / já si vždy odeberu žloutky, které se mi hodí na přípravu lemon curd - žloutkovo citronového krému/ - který je super na palačinky, do tvarohu, do jogurtu, na kaši apod.
2
Bílky vyšlehat se špetkou soli do tuhé hmoty. Žloutky vyšlehat s 2 pl sladidla dle vaší preference - může to být řepný cukr, tř. cukr, kokosový cukr, erythritol, xylitol, med atp., K vyšlehaným žloutkům přidáme inulin
3
Dále přidáme 4 pl kakaa nealkalizovaného /přírodního/ 2,5 g jedlé sody, 4 pl rýžové mouky
4
Opatrně smícháme těsto s bílky a vlijeme na plech /klasický velký plech/ vyložený pečícím papírem Pečeme 15 -20 minut na 170°C - dle typu trouby. Kontrola špejlí - nesmí se lepit. Necháme mírně vychladnout a poté sloupneme opatrně z pečícího papíru a překrojíme příčně napůl
5
Připravíme si vanilkový krém: 500 g polotučného tvarohu + smíchat s 3 pl sladidla, špetkou vanilkového prášku z pravé vanilky a želatinou /2 pl želatiny sypké smíchat s vařící vodou 50 ml a rozmíchat do tvarohu/. Lze použít na zahuštění kořen kuzu, agar. Pokud použijete tvaroh měkký z obalu, nemusíte zahušťovat ničím je sám o sobě dost hustý a drží tvar. Navrstvíme krém na jednu polovinu placky a druhou přiklopíte, promačkáte a uhladíte a hotovo. Můžete podávat.
12 ks, 60 minut

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
1 352 kcal
Bílkoviny
109 g
Sacharidy
84 g
Cukry
21 g
Tuky
47 g
Nasycené mastné kyseliny
24 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
8 g
Polynenasycené
3 g
Cholesterol
875 mg
Vláknina
38 g
Sůl
2 g
Voda
271 g
Vápník
665 mg
PHE
5 394 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů