REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
Japonský pandispan
Ingredience
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Ingredience
6 porcí
3 g | |
40 x 1 ml | |
55 x 1 g | |
50 x 1 g | |
25 x 1 ml | |
25 x 1 g | |
3 x malý kus (50 g) |
Postup přípravy receptu
1
Olej zahřejeme ve vodní lázni (nesmí vřít). Poté přisypeme mouku a vznikne nám konzistence jíšky. Odstavíme z plotny.
2
Vmícháme vlažné mléko. Přidáme jedno celé vejce a dva žloutky. Prošleháme nejlépe mixérem
3
Vymícháme z bílků a erythritolu tuhý sníh, který poté lehce zapracujeme do těsta pomoci vařečky.
4
Těsto vlejeme do plechu 10x20cm vystlaným pečicim papírem. Vezneme větši plech do ktereho dáme na dno vodu (vodni lázeň) a dáme péct do trouby na 170°C na přesně 20 minut.
5
Po 20 minutách stáhneme teoubu na 150 °C a pečeme dalšich 50 minut. Po vypnutí, trouby neotvírejte a nechte ve vyhřáté troubě dojít ještě 15minut. Poté smíte vyndat a rozkrojit
Nutriční hodnoty
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota | 681 kcal |
Bílkoviny | 27 g |
Sacharidy | 74 g |
Cukry | 5 g |
Tuky | 42 g |
Nasycené mastné kyseliny | 7 g |
Trans mastné kyseliny | 0 g |
Mononenasycené | 6 g |
Polynenasycené | 3 g |
Cholesterol | 646 mg |
Vláknina | 6 g |
Sůl | 0,5 g |
Voda | 154 g |
Vápník | 151 mg |
PHE | 1 326 mg |
Energetická hodnota | {{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal- |
Bílkoviny | {{recipe.protein}} g- |
Sacharidy | {{recipe.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{recipe.sugar}} g- |
Tuky | {{recipe.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{recipe.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{recipe.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{recipe.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{recipe.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{recipe.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{recipe.fiber}} g- |
Sůl | {{recipe.salt}} g- |
Voda | {{recipe.water}} g- |
Vápník | {{recipe.calcium}} mg- |
PHE | {{recipe.phe}} mg |
Podobné recepty
Mrkvovo-jablečný perník
Frozen jogurt / jogurtová zmrzlina
Jáhly v mléce s arašídovým máslem a ovocem
Rýžový pudink s mangem
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů