menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Jablíčkovo-banánová buchta

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

2 x střední banán (90 g)
80 x 1 g
50 g
5 x 1 g
porce (100 g)
menší kus (50 g)
2 x menší kus (100 g)
5 x 1 g
čajová lžička (3 g)

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience až na jablka smícháme a nalijeme do pekáčku.
2
Jablka nastrouháme na vrch buchty a posypeme skořicí.
3
Na 180°C pečeme asi 30 minut.

Kategorie

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
3 927 kj
Bílkoviny
29 g
Sacharidy
168 g
Cukry
62 g
Tuky
16 g
Nasycené mastné kyseliny
5 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
5 g
Polynenasycené
4 g
Cholesterol
216 mg
Vláknina
18 g
Sůl
2 g
Voda
355 g
Vápník
154 mg
PHE
1 478 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách