Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Jablečný závin ze špaldové mouky bez cukru

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

220 x 1 g
malý kus (50 g)
100 x 1 g
lžička (5 ml)
1 g
2 x lžíce (15 ml)
3 x 175 g
3 x lžička (3 g)
20 x 1 g

Postup přípravy receptu

1
Mouku smícháme s vajíčkem, špetkou solí a olivovým olejem, přidáme na kousky nakrájené máslo pokojové teploty a začínáme pomalu zpracovávat těsto, do kterého přiléváme po troškách mléko, dokud se nám nevytvoří vláčné těsto. Těsto necháme odležet asi hodinu v chladu.
2
Na pomoučněném vále vyválíme placku a pomažeme rozehřátým máslem. Jablka omyjeme, zbavíme jádřince a nastrouháme nahrubo. Těsto posypeme směsí jablek, skořice a sladidla z čekanky.
3
Pečeme v předehřáté troubě 195°C asi 20 minut na pečicím papíru. Poté štrúdl vyndáme z trouby, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct ještě na 10 minut.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
2 002 kcal
Bílkoviny
47 g
Sacharidy
221 g
Cukry
63 g
Tuky
100 g
Nasycené mastné kyseliny
51 g
Trans mastné kyseliny
3 g
Mononenasycené
32 g
Polynenasycené
6 g
Cholesterol
457 mg
Vláknina
49 g
Sůl
0,97 g
Voda
531 g
Vápník
130 mg
PHE
2 348 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů