Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Fantastická růžičková kapusta Kung Pao

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Ingredience

2 porce

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Na plech vyložený pečícím papírem rozložíme omytou růžičkovou kapustu potřenou 1 ČL olivového oleje a dochutíme ji trochou soli a mletým pepřem.
2
Pečeme asi 15 – 20 minut, v polovině ji otočíme. Po dokončení by měly být růžičky kapusty jemné uvnitř a zvenčí křupavé a dozlatova.
3
V malé misce smícháme sójovou omáčku, vodu, med, ocet a chilli omáčku.
4
Na nepřilnavé pánvi osmahneme česnek s 1 lžící olivového oleje na střední teplotě.
5
Česnek smažíme 30 sekund a přidáme kukuřičný škrob.
6
Kukuřičný škrob mícháme 20 vteřin, poté přidáme směs sójové omáčky a mícháme, dokud se směs nespojí do jednotné omáčky.
7
Jakmile začne směs vřít a houstnout, přidáme upečenou růžičkovou kapustu. Dobře promícháme, abychom celou růžičkovou kapustu pokryli omáčkou.
8
Ozdobíme sezamovými semínky, nakrájenou zelenou cibulkou a chilli vločkami.
9
Podáváme s kuskusem, rýží basmati, květákovou rýží nebo jinou přílohou dle vašeho výběru.
Vyzkoušejte tuto skvělou pečenou Kung Pao růžičkovou kapustu a rozehřejte svůj organismus výjimečnou chutí. Podávat ji můžete buď s rýží, květákovou rýží, kuskusem, quinou nebo jakoukoliv jinou obilninou, která vám chutná. Nezapomeňte si jídlo ozdobit a ochutit sezamovými semínky, zelenou cibulkou a chilli vločkami.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energetická hodnota
597 kcal
Bílkoviny
29 g
Sacharidy
64 g
Cukry
37 g
Tuky
21 g
Nasycené mastné kyseliny
3 g
Trans mastné kyseliny
1 g
Mononenasycené
13 g
Polynenasycené
3 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
22 g
Sůl
15 g
Voda
554 g
Vápník
182 mg
PHE
1 437 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů