menu
menu
search close
account

Dýňové řezy se třemi druhy krémů AKTIN

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
Korpus: Smícháme ovesné vločky, protein, 1 čajovou lžičku skořice 30g nasekaných vlašských ořechů, 20g kokosového roztopeného oleje, pár kapek stévie a 100ml vody. Vytvoříme těsto, které natlačíme na dno formy vyložené pečícím papírem. Pečeme cca 10-15 minut na 170 stupňů.
2
Krém 1: Uvaříme si 40g pudinku s mlékem podle návodu a sladíme stévií.
3
Krém 2: Upečenou dýni rozmixujeme v hladké pyré, které přelijeme do hrnce a vaříme na mírném plamenu. 20g pudinkového prášku rozmícháme ve 100ml. mléka Jakmile začne pyré mírně vřít, stáhneme plamen, přilijeme směs pudinku a mícháme do zhoustnutí. Dochutíme stévií, skořicí a muškátovým oříškem.
4
Krém 3: Tvaroh vyšleháme společně se stévií a dáme chladit do lednice.
5
Jakmile jsou všechny složky vychladlé, můžeme začít s vrstvením. Vršek posypeme nasekanými ořechy a dáme chladit do lednice přes noc.
1 hodina

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Energetická hodnota
9 478 kJ
Bílkoviny
92 g
Sacharidy
220 g
Cukry
76 g
Tuky
94 g
Nasycené mastné kyseliny
39 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
20 g
Polynenasycené
23 g
Cholesterol
0,01 mg
Vláknina
33 g
Sůl
0,56 g
Voda
390 g
Vápník
615 mg
PHE
4 620 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách