menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Dýňová buchta

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
04.11.2019

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
Smícháme 3 hrnky mouky s hrnkem cukru, jedlou sodou, práškem do pečiva, skořicovým cukrem a kakaem dohromady
2
Do jiné mísy nastrouháme 2 hrnky hokkaida a přidáme 3 vejce, 1 hrnek oleje a dle potřeby mléko
3
Vše smícháme dohromady a dáme na plech
4
Pečeme na 175stupňů Celsia

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Energetická hodnota
22 248 kJ
Bílkoviny
60 g
Sacharidy
699 g
Cukry
218 g
Tuky
249 g
Nasycené mastné kyseliny
30 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
66 g
Polynenasycené
121 g
Cholesterol
646 mg
Vláknina
16 g
Sůl
9 g
Voda
112 g
Vápník
226 mg
PHE
2 976 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách