menu
menu
search close
account

Drůbeží Chop Suey

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
19.02.2020

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájejte na tenké plátky vložte do misky a posypte jedlou sodu. Důkladně promíchejte a odložte na 20 minut, ne déle než 30 minut (může být příliš něžné). Dobře opláchněte, přebytečnou vodu opláchněte papírovými ručníky a odložte stranou. A toto dělá maso sametové.
2
V další misce smíchejte kukuřičný škrob a sójovou omáčku. Míchejte, ať nejsou hrudky. Poté přidejte zbývající ingredience omáčky a promíchejte. Bok choy nakrájejte na proužky. Oloupejte mrkev, nakrájejte na kousky 3 cm a poté kousky nakrájejte na tenké plátky.
3
Zahřejte olej ve woku nebo pánvi na vysokou teplotu. Přidejte česnek, rychle promíchejte, poté přidejte cibuli, vařte 1 minutu, neustále míchejte, dokud cibule nezačne vadnout. Pak přidejte kuře, vařte 1 minutu, dokud se povrch nezmění z růžové na bílou. Dále přidejte výhonky, mrkev a houby. Smažte asi 1 minutu.
4
Na konec přisypte nakrájené bok choy nebo zelí a omáčkou. Smažte ještě 1 až 2 minutky, dokud omáčka nezhoustne na hustou sirupovou konzistenci. Zelenina by měla být stále jemná / křupavá, ne rozvařená.
5
Podávejte teplé s Jasmínovou nebo Basmati rýži můžete i s nudlemi.

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Energetická hodnota
3 267 kJ
Bílkoviny
46 g
Sacharidy
54 g
Cukry
18 g
Tuky
38 g
Nasycené mastné kyseliny
5 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
2 g
Polynenasycené
2 g
Cholesterol
0 mg
Vláknina
14 g
Sůl
7 g
Voda
99 g
Vápník
67 mg
PHE
2 288 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách