menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account

Chessecake s karamelem a mandlemi

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Ingredience

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Ingredience

200 x 1 g
90 x 1 g
50 x 1 g
500 x 1 g
250 x 1 g
250 x 1 g
3 x větší kus (60 g)
lžíce (10 g)
200 x kostka (4 g)
30 x 1 g
80 x 1 g
100 g

Postup přípravy receptu

1
Příprava jídla 1. Troubu předehřejeme na 160°C. Nejdříve si připravíme korpus. Sušenky vložíme do robotu a rozsekáme na drobečky. Přidáme mleté mandle a máslo. Dortovou formu o průměru 23 cm vyložíme pečícím papírem a směs natlačíme do formy. Dáme odležet do lednice.
2
2. Dohladka zpracujeme ricottu, mascarpone a Philadelphii. Přidáme cukr, vejce, aroma a citrónovou šťávu. Směs prošleháme a naneseme na vychlazený sušenkový základ. Pečeme v předehřáté troubě 10 minut na 160°C dále pak 30 minut na 130°C. Cheesecake necháme vychladnout v pootevřené troubě asi hodinu. Pak ho vyndáme a necháme úplně zchladnout. Na noc ho uložíme do lednice.
3
3. V rendlíku rozpustíme cukr s máslem na karamel. Přidáme smetanu a mícháme do té doby, dokud se hmotna nespojí dohromady. Naneseme na cheesecake a posypeme opraženýma mandlema.

Kategorie

Nutriční hodnoty

fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Energetická hodnota
36 739 kj
Bílkoviny
108 g
Sacharidy
1 064 g
Cukry
937 g
Tuky
448 g
Nasycené mastné kyseliny
186 g
Trans mastné kyseliny
3 g
Mononenasycené
40 g
Polynenasycené
7 g
Cholesterol
1 064 mg
Vláknina
5 g
Sůl
0,48 g
Voda
164 g
Vápník
8 925 mg
PHE
5 407 mg
Energetická hodnota
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Bílkoviny
{{recipe.protein}} g-
Sacharidy
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tuky
{{recipe.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{recipe.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{recipe.fiber}} g-
Sůl
{{recipe.salt}} g-
Voda
{{recipe.water}} g-
Vápník
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách