Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Mléčné výrobky a vejce
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
Smetanový bílý jogurt řeckého typu 10% Zorba

Smetanový bílý jogurt řeckého typu 10% Zorba

(Zorba)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - Smetanový bílý jogurt řeckého typu 10% Zorba
Energetická hodnota 119 kcal
= 498 kJ
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 4 g
Tuky 10 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 119 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 4 g
Tuky 10 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
4 g
Cukry
4 g
Tuky
10 g
Nasycené mastné kyseliny
7 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
0,11 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
160 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Obsahuje minerální látky
Fosfor Fosfor
Vápník Vápník
Sodík Sodík
Mangan Mangan
Měď Měď
Zinek Zinek
Hořčík Hořčík
Draslík Draslík
Selen Selen
Železo Železo
Pozitivní vliv na zdraví
Trávení Podporuje trávení
Kosti Napomáhá při růstu a obnově kostí
Imunita Posiluje imunitu
Zuby Působí kladně na zuby
Svaly Posiluje svaly
Rakovina Vhodná potravina při prevenci či léčbě rakoviny

Smetanový bílý jogurt řeckého typu 10% Zorba se skládá ze smetany, sušeného mléka, mléčné bílkoviny a jogurtové kultury. Jogurt je dobrým zdrojem vápníku a vitamínu D. Má vysoký obsah bílkovin, které jsou důležitou součástí zdravé výživy, a je tak skvělé jídlo pro prodloužení doby sytosti. Mezi další látky patří fluor, fosfor a vitamín A nebo vitamíny ze skupiny B (B2, B9, B12). Jogurty obsahují hodné bakterie chránící střevo.

Vitamín D a vápník je důležitý pro udržování silných kostí a zdravých zubů. Bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny potřebné k budování svalové hmoty a dalších struktur. Hodné bakterie mohou příznivě působit na zácpu, průjem, zánětlivé střevní nemoci nebo syndromy, infekci pylori, a dokonce na nesnášenlivost laktózy. Konzumace jogurtů je spojena se sníženým rizikem rakoviny tlustého střeva, protože konzumace této potraviny je prospěšná pro zlepšení imunitní odezvy.

Řecký jogurt je výborný s medem a ořechy, nebo s domácí granolou. Také z něj připravíte báječnou mléčnou rýži, zdravý ovocný pohár, pomazánky nebo oblíbené řecké tzatziki.

Nejhledanější v kategorii Jogurty

Název Energetická hodnota (kcal)
58 add_circle Zapsat
67 add_circle Zapsat
60 add_circle Zapsat
58 add_circle Zapsat
66 add_circle Zapsat
71 add_circle Zapsat
66 add_circle Zapsat
75 add_circle Zapsat
77 add_circle Zapsat
68 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách