menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 g {{item.value}} {{item.energyUnit}}/kg/min
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Zelenina mražená
keyboard_arrow_right
zelenina mražená Lahůdková směs Nowaco

zelenina mražená Lahůdková směs Nowaco

(Nowaco)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 214 kJ
= 51 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 8 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 3 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 214 kJ
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 8 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 3 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
8 g
Cukry
4 g
Tuky
0,7 g
Nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
3 g
Sůl
0,12 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
135 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Ostatní
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Obsahuje minerální látky
Vláknina Vláknina
Obsah potraviny

mražená zelenina je zdrojem vitamínů, minerálních látek a vlákniny, jejichž množství závisí na kvalitě zeleniny a způsobu její přípravy.

Vliv na zdraví

pokud se zelenina jen krátce dusí, pak je jistě přínosem pro naše zdraví. Naopak, dlouho trvající tepelná úprava ochuzuje zeleninu o cenné živiny, které by jinak mohlo naše tělo využít.

Praktické rady

dušenou zeleninu připravujte co nejšetrnějším způsobem, aby si zachovala co nejvyšší podíl zdraví prospěšných látek.Zelenina by měla zůstat trošku křupavá. Pro lepší využití vitamínů A, D, E a K (vitamíny rozpustné v tucích) a vůni pokrmu, dolaďte zeleninu malým množstvím kvalitního tuku (máslo, olivový olej apod.).

Nejhledanější v kategorii Zelenina mražená

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
119 0,01 0,03 0 0,03 add_circle Zapsat
392 0,06 0,17 0 0,06 add_circle Zapsat
215 0,04 0,08 0 add_circle Zapsat
119 0,01 0,03 0 0,03 add_circle Zapsat
271 0,03 0,1 0,01 0,04 add_circle Zapsat
129 0,02 0,03 0 0,03 add_circle Zapsat
134 0,02 0,03 0 0,04 add_circle Zapsat
373 0,03 0,12 0,02 0,04 add_circle Zapsat
442 0,02 0,07 0,03 add_circle Zapsat
135 0,03 0,02 0,01 0,03 add_circle Zapsat
109 0,03 0,02 0,03 add_circle Zapsat
109 0,02 0,04 0 0,03 add_circle Zapsat
130 0,01 0,05 0 0,01 add_circle Zapsat
225 0,03 0,08 0 0,04 add_circle Zapsat
134 0,03 0,03 0,01 0,02 add_circle Zapsat
473 0,04 0,18 0,03 add_circle Zapsat
118 0,01 0,05 0 0,02 add_circle Zapsat
407 0,03 0,08 0,05 0,03 add_circle Zapsat
138 0,02 0,04 0 0,04 add_circle Zapsat
310 0,03 0,11 0,01 0,04 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách