Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Zelenina, luštěniny a houby
keyboard_arrow_right
Zelenina mražená
keyboard_arrow_right
zelenina mražená Lahůdková směs Nowaco

zelenina mražená Lahůdková směs Nowaco

(Nowaco)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 51 kcal
= 214 kJ
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 8 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 3 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 51 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 8 g
Tuky 0,7 g
Vláknina 3 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
8 g
Cukry
4 g
Tuky
0,7 g
Nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
3 g
Sůl
0,12 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
135 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

mražená zelenina je zdrojem vitamínů, minerálních látek a vlákniny, jejichž množství závisí na kvalitě zeleniny a způsobu její přípravy.

pokud se zelenina jen krátce dusí, pak je jistě přínosem pro naše zdraví. Naopak, dlouho trvající tepelná úprava ochuzuje zeleninu o cenné živiny, které by jinak mohlo naše tělo využít.

dušenou zeleninu připravujte co nejšetrnějším způsobem, aby si zachovala co nejvyšší podíl zdraví prospěšných látek.Zelenina by měla zůstat trošku křupavá. Pro lepší využití vitamínů A, D, E a K (vitamíny rozpustné v tucích) a vůni pokrmu, dolaďte zeleninu malým množstvím kvalitního tuku (máslo, olivový olej apod.).

{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách