menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Hotová jídla
keyboard_arrow_right
zapečená brokolice se sýrem

zapečená brokolice se sýrem

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - zapečená brokolice se sýrem
Energetická hodnota 622 kJ
= 148 kcal
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 10 g
Tuky 9 g
Vláknina 2 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 622 kJ
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 10 g
Tuky 9 g
Vláknina 2 g
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
7 g
Sacharidy
10 g
Cukry
3 g
Tuky
9 g
Nasycené mastné kyseliny
4 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
3 g
Polynenasycené
1 g
Cholesterol
54 mg
Vláknina
2 g
Sůl
1 g
Voda
72 g
Vápník
189 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
336 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B7 Vitamín B7 (biotin, vitamín H, koenzym R)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Cholin Cholin
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Obsahuje minerální látky
Hořčík Hořčík
Kobalt Kobalt
Jód Jód
Chrom Chrom
Měď Měď
Molybden Molybden
Selen Selen
Železo Železo
Vápník Vápník
Draslík Draslík
Zinek Zinek
Fluor Fluor
Mangan Mangan
Sodík Sodík
Fosfor Fosfor
Pozitivní vliv na zdraví
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti

Zapečená brokolice se sýrem je chutný pokrm, který se připravuje z brokolice, tvrdého sýru a koření. Někdy je možné přidat i další ingredience jako je smetana, šunka, salám, slanina nebo vejce.

Konkrétní účinek na zdraví se bude odvíjet podle typu použitých surovin. Pokud nepřidáme tučnou slaninu nebo jinou nekvalitní uzeninu, pak zapečenou brokolici se sýrem lze servírovat při racionální, redukční i diabetické dietě. Sýr volíme raději eidamského typu, který má maximálně kolem 30% tuku. Dalším vhodným sýrem je cottage bez příchuti nebo Olomoucké tvarůžky.

Pokud držíte přísnou redukční dietu, pak zvolte co nejméně tučný sýr, ideálně do 15 g tuku na 100 g výrobku. Při zapékání brokolice můžete využít fantazii a různě ji kombinovat s ostatní zeleninou, brambory, pohankou nebo quinou a kuřecím masem.

Nejhledanější v kategorii Hotová jídla

Název Energetická hodnota (kJ)
622 add_circle Zapsat
540 add_circle Zapsat
135 add_circle Zapsat
677 add_circle Zapsat
488 add_circle Zapsat
1 114 add_circle Zapsat
733 add_circle Zapsat
1 139 add_circle Zapsat
506 add_circle Zapsat
1 800 add_circle Zapsat
336 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách