Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Hotová jídla
keyboard_arrow_right
vepřový karbanátek pečený v troubě

vepřový karbanátek pečený v troubě

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - vepřový karbanátek pečený v troubě
Energetická hodnota 194 kcal
= 812 kJ
Bílkoviny 19,6 g
Sacharidy 10,6 g
Tuky 8 g
Vláknina 0,8 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 194 kcal
Bílkoviny 19,6 g
Sacharidy 10,6 g
Tuky 8 g
Vláknina 0,8 g
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
19,6 g
Sacharidy
10,6 g
Cukry
0,7 g
Tuky
8 g
Nasycené mastné kyseliny
1,3 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
110,5 mg
Vláknina
0,8 g
Sůl
0,75 g
Voda
-
Vápník
16,6 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
980 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

Vepřový karbanátek pečený v troubě obsahuje méně tuku než ten klasicky smažený na pánvi. Základem vepřových karbanátků je mleté, spíše tučnější vepřové maso. Dále se i přidávají další ingredience dle chuti a zvyklostí (starší pokrájené pečivo či strouhanka, mouka, vejce, uzenina, mléko, cibule, česnek, koření, ...).

Vepřové karbanátky lze připravit i tak, aby vyhovovaly požadavkům racionální, diabetické, šetřící i redukční diety. V tomto případě se vyhýbáme přidávání uzenin, sýru, špeku a dalších tučných přísad. Pečeme v troubě na sucho na pečícím papíře.

Ideální je, vybrat si maso na karbanátky, a to si v řeznictví nechat namlít. Nebo pokud máte doma po babičce mlýnek na maso, tak si ho můžete namlít i sami. K jídlu volíme lehkou přílohu, ideální je dušená, vařená nebo grilovaná zelenina. Hodí se i zeleninové pyré (celerovo-brokolicové, dýňové, batátové, ...) nebo svěží zeleninový salát.

Nejhledanější v kategorii Hotová jídla

Název Energetická hodnota (kcal)
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů