menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby
keyboard_arrow_right
Maso hovězí a vepřové
keyboard_arrow_right
vepřová panenka (panenská svíčková) pečená

vepřová panenka (panenská svíčková) pečená

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - vepřová panenka (panenská svíčková) pečená
Energetická hodnota 751 kJ
= 179 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 0 g
Tuky 6 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 751 kJ
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 0 g
Tuky 6 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
30 g
Sacharidy
0 g
Cukry
-
Tuky
6 g
Nasycené mastné kyseliny
2 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
3 g
Polynenasycené
0,54 g
Cholesterol
94 mg
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
62 g
Vápník
5 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
1 521 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Obsahuje vitamíny
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Obsahuje minerální látky
Měď Měď
Hořčík Hořčík
Fosfor Fosfor
Železo Železo
Sodík Sodík
Zinek Zinek
Draslík Draslík
Mangan Mangan
Vápník Vápník

Vepřová panenka, nebo také panenská svíčková, je velmi kvalitní vepřové maso, které je bohaté na bílkoviny. Jeho výhodou je, že obsahuje jen málo tuku. Navíc obsahuje i některé vitamíny a minerální látky.

Libové vepřové maso je možné občas pro zpestření zařadit do našeho jídelníčku, a to i přes to, že panuje názor, že je nezdravé. Pokud si vyberete kvalitní libové maso z ověřeného chovu, tak nemusíte mít o své zdraví obavy. Takové maso vám zajistí přísun kvalitních bílkovin, které jsou nezbytné pro správný růst svalové hmoty. Najdeme v nich také vitaminy skupiny B a cenné minerální látky jako železo, zinek a draslík. Všechny tyto látky pozitivně ovlivňují stav a zdraví našeho těla. Vepřovou panenku upravujte šetrně, jen tak si zachová své cenné nutriční vlastnosti. Ideální je tedy rychlá tepelná úprava restováním, nevhodné je smažení na velkém množství tuku.

Dbejte na kvalitu a původ masa. Ideálně kupujte maso přímo od řezníka nebo z chovné farmy. Máte-li na výběr, pak kupujte přednostně maso původem z ČR. Dlouhý dovoz masa pocházejícího z větší vzdálenosti může vyžadovat určitá ošetření (například pomocí stabilizátorů). Pokud chcete zkusit nějaký nový recept, tak pro vás máme tip - vepřový plátek na zelenině.

Nejhledanější v kategorii Maso hovězí a vepřové

Název Energetická hodnota (kJ)
714 add_circle Zapsat
1 721 add_circle Zapsat
730 add_circle Zapsat
569 add_circle Zapsat
800 add_circle Zapsat
727 add_circle Zapsat
1 108 add_circle Zapsat
1 015 add_circle Zapsat
723 add_circle Zapsat
1 042 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách