menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Mléčné výrobky a vejce
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
selský jogurt višeň vanilka Hollandia

selský jogurt višeň vanilka Hollandia

Množství x {{unitOption.title}} kus
selský jogurt višeň vanilka Hollandia
Energetická hodnota 379 kJ
= 91 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 12 g
Tuky 3 g
Vláknina 0,25 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 379 kJ
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 12 g
Tuky 3 g
Vláknina 0,25 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
12 g
Cukry
12 g
Tuky
3 g
Nasycené mastné kyseliny
2 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
0,25 g
Sůl
0,1 g
Voda
-
Vápník
10 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
145 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Obsahuje minerální látky
Železo Železo
Hořčík Hořčík
Selen Selen
Zinek Zinek
Draslík Draslík
Měď Měď
Vápník Vápník
Fosfor Fosfor
Mangan Mangan
Sodík Sodík
Pozitivní vliv na zdraví
Rakovina Vhodná potravina při prevenci či léčbě rakoviny
Trávení Podporuje trávení
Svaly Posiluje svaly
Imunita Posiluje imunitu
Kosti Napomáhá při růstu a obnově kostí
Zuby Působí kladně na zuby

Selský jogurt višeň s vanilkou Hollandia se skládá z mléka, ovocné složky (višně, cukr, stabilizátory), mléčné bílkoviny, jogurtové kultury a kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Je dobrým zdrojem vápníku a vitamínu D. Má vysoký obsah bílkovin, jež jsou důležitou součástí zdravé výživy a je tak skvělé jídlo pro prodloužení doby sytosti. Mezi další látky patří fluor, fosfor a vitamín A nebo vitamíny ze skupiny B (B2, B9, B12). Obsahují hodné bakterie chránící střevo.

Vitamín D a vápník je důležitý pro udržování silných kostí a zdravých zubů. Bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny potřebné k budování svalové hmoty a dalších struktur. Hodné bakterie mohou příznivě působit na zácpu, průjem, zánětlivé střevní nemoci nebo syndromy, infekci pylori, a dokonce na nesnášenlivost laktózy. Konzumace jogurtů je spojena se sníženým rizikem rakoviny tlustého střeva, protože konzumace této potraviny je prospěšná pro zlepšení imunitní odezvy.

Jogurt si můžete doma vyrobit sami a vyhnete se tak přítomnosti přídatných látek. Budete přesně vědět, co obsahuje a jak je čerstvý. Domácí jogurt vyjde dokonce levněji než kupovaný. Potřebujeme k tomu čerstvé mléko a bakterie z ověřeného kvalitního jogurtu. Jednodušší je příprava v jogurtovači, protože je potřeba udržet teplotu potřebnou k pomnožení bakterií, ale s trochou štěstí to jde i bez něho. Pokud nemáte chuť jogurt vyrábět, kupte si bílý a přidejte do něho vanilku a višně.

Nejhledanější v kategorii Jogurty

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
241 0,1 0,04 0 add_circle Zapsat
279 0,04 0,05 0,04 0 add_circle Zapsat
278 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapsat
241 0,1 0,04 0 0 add_circle Zapsat
287 0,04 0,05 0,04 add_circle Zapsat
251 0,05 0,04 0,03 0 add_circle Zapsat
259 0,12 0,03 0 add_circle Zapsat
251 0,05 0,04 0,03 add_circle Zapsat
265 0,04 0,04 0,04 add_circle Zapsat
396 0,08 0,04 0,05 0 add_circle Zapsat
544 0,05 0,15 0,06 add_circle Zapsat
490 0,02 0,16 0,05 0 add_circle Zapsat
370 0,03 0,11 0,03 add_circle Zapsat
398 0,03 0,14 0,03 0 add_circle Zapsat
242 0,11 0,04 0 add_circle Zapsat
356 0,03 0,11 0,03 add_circle Zapsat
384 0,04 0,12 0,03 0 add_circle Zapsat
335 0,06 0,07 0,03 add_circle Zapsat
481 0,03 0,03 0,1 add_circle Zapsat
481 0,03 0,04 0,09 add_circle Zapsat
Barbora Zindelová: Jak chutná Barcelona
Životní styl za časů koronaviru aneb využijte nestandardní situaci ve svůj prospěch
Získejte speciální talíř, jenž byl vyroben pro aplikaci www.kaloricketabulky.cz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách