Selský jogurt jahoda Hollandia
Selský jogurt jahoda Hollandia se vyrábí z mléka, ovocné složky (jahody, cukr, stabilizátor, pektiny, citrónová šťáva), mléčné bílkoviny, jogurtové kultury, kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Neochucené mléčné výrobky patří na racionální jídelníček osob, které nemají alergii na mléko. Jsou totiž dobrým zdrojem bílkovin a vápníku. Hlavní nevýhodou ochucených produktů je cukr a případné další látky, které se nachází právě v té ochucovací složce. Nadměrná konzumace cukru stojí za různými zdravotními potížemi, kožními problémy i nadváhou.
Pokud nestíháte, tak vám Selský jogurt jahoda Hollandia může posloužit jako rychlá a snadná svačina nebo lehká snídaně. Ochucené jogurty raději vyměňte za klasický bílý jogurt, který si dochutíte dle své vlastní chuti. Hodí se k tomu čerstvé i sušené ovoce, med, oříšky, semínka nebo domácí granola.