Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Různé
keyboard_arrow_right
Přísady a ochucovadla
keyboard_arrow_right
restovaná cibulka

restovaná cibulka

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - restovaná cibulka
Energetická hodnota 598 kcal
= 2 504 kJ
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 42 g
Tuky 44 g
Vláknina 5 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 598 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 42 g
Tuky 44 g
Vláknina 5 g
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
6 g
Sacharidy
42 g
Cukry
8 g
Tuky
44 g
Nasycené mastné kyseliny
21 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
5 g
Sůl
4 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
300 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

Restovaná cibulka nám nabízí hlavně tuku. Může jít o čerstvou cibuli orestovanou na tuku v domácích podmínkách nebo o smažený sušený polotovar. Většina polotovarů je připravována na levném palmovém tuku nevalné kvality a může být zdrojem nežádoucích přídatných látek.

Díky vysokému obsahu tuku se tento pokrm nehodí pro každodenní nebo velmi častou konzumaci. Vyhnout by se mu měli také lidé, kteří si přejí zhubnout nebo mají potíže se žlučníkem. Vždy ale záleží na konkrétním složení restované cibulky a na vašem zdravotním stavu.

Pro přípravu restované cibulky používejte kvalitní olej určený pro teplou kuchyni nebo přepuštěné máslo (ghí). Vyhněte se průmyslově vyráběné cibulce usmažené na nekvalitním tuku. Restovaná cibulka se hodí jako posypka na plněné bramborové knedlíky nebo noky. Někdy se také přidává do sekané či karbanátků.

Nejhledanější v kategorii Přísady a ochucovadla

Název Energetická hodnota (kcal)
155 add_circle Zapsat
333 add_circle Zapsat
401 add_circle Zapsat
234 add_circle Zapsat
400 add_circle Zapsat
271 add_circle Zapsat
240 add_circle Zapsat
531 add_circle Zapsat
478 add_circle Zapsat
399 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách