menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Mléčné výrobky a vejce
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
řecký jogurt borůvka 0% tuku Milko

řecký jogurt borůvka 0% tuku Milko

(Milko)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - řecký jogurt borůvka 0% tuku Milko
Energetická hodnota 358 kJ
= 86 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina 0,1 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 358 kJ
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 12 g
Tuky 0,3 g
Vláknina 0,1 g
Nutriční hodnoty
Stav
syrové
Bílkoviny
8 g
Sacharidy
12 g
Cukry
10 g
Tuky
0,3 g
Nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
0,1 g
Sůl
0,1 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
420 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Cholin Cholin
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Obsahuje minerální látky
Fosfor Fosfor
Hořčík Hořčík
Zinek Zinek
Měď Měď
Mangan Mangan
Sodík Sodík
Vápník Vápník
Draslík Draslík
Železo Železo
Selen Selen
Pozitivní vliv na zdraví
Zuby Působí kladně na zuby
Trávení Podporuje trávení
Imunita Posiluje imunitu
Zažívání Vhodná potravina při střevních potížích
Kosti Napomáhá při růstu a obnově kostí

Řecký borůvkový jogurt Milko je hustý jogurt jen z mléka. Je bohatý na bílkoviny, obsahuje 0% tuku a a probiotickou kulturu Bifidobacterium BB-12. Jogurt je dobrým zdrojem vápníku a vitamínu D. Mezi další látky patří fluor, fosfor a vitamín A nebo vitamíny ze skupiny B.

Vitamín D a vápník je důležitý pro udržování silných kostí a zdravých zubů. Bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny potřebné k budování svalové hmoty a dalších struktur. Hodné bakterie mohou příznivě působit na zácpu, průjem, zánětlivé střevní nemoci nebo syndromy, infekci pylori, a dokonce na nesnášenlivost laktózy. Konzumace jogurtů je spojena se sníženým rizikem rakoviny tlustého střeva, protože konzumace této potraviny je prospěšná pro zlepšení imunitní odezvy.

Nízký obsah tuku není podle výrobce chuťově rozpoznatelný. I při redukční dietě pamatujte na příjem tuků (zejména ve formě nenasycených mastných kyselin) a nevynechávejte je zcela ze svého jídelníčku.

Nejhledanější v kategorii Jogurty

Název Energetická hodnota (kJ)
279 add_circle Zapsat
241 add_circle Zapsat
251 add_circle Zapsat
278 add_circle Zapsat
251 add_circle Zapsat
313 add_circle Zapsat
360 add_circle Zapsat
259 add_circle Zapsat
239 add_circle Zapsat
502 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách