menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Polévky
keyboard_arrow_right
kuřecí polévka domácí

kuřecí polévka domácí

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 392 kJ
= 94 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 15 g
Tuky 4 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 392 kJ
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 15 g
Tuky 4 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
15 g
Cukry
-
Tuky
4 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
190 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Na domácí kuřecí polévku má každá hospodyňka svůj osvědčený recept. Obsah potraviny závisí na konkrétním postupu přípravy polévky a na volbě jednotlivých ingrediencí (poměr a kvalita). V praxi se můžeme setkat s kuřecím vývarem či bílou kuřecí polévkou, která by se měla z kuřecího vývaru připravovat, zahušťovat (jíškou aj.) a zjemňovat (máslem, smetanou apod.). Většinou se přidává i některá z vložek (nudle, nočky, strouhání, kapání, různé knedlíčky, smažená žemle aj.).

Vliv polévky na naše zdraví bude záviset na volbě jednotlivých ingrediencí a pracovním postupu přípravy pokrmu. Pokud držíte redukční dietu a máte chuť na kuřecí polévku, dopřejte si raději vývar (má nižší energetickou hodnotu a podporuje zdravé trávení). Zahuštěné polévky jsou naopak nevhodné (mnoho tuku).

Jestliže upřednostňujete opravdu silný vývar, vkládejte maso již do studené vody. Pokud ale dáváte přednost šťavnatému masu, vhazujte jej až do vody vroucí (maso se zatáhne a nepustí tolik chuti do tekutiny). Držíte-li redukční dietu, použijte k přípravě kuřecí polévky větší množství zeleniny a po dokončení pokrmu seberte z povrchu polévky viditelný tuk.

Nejhledanější v kategorii Polévky

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
200 0,04 0,04 0,02 0 add_circle Zapsat
165 0,04 0,01 0,02 0,01 add_circle Zapsat
130 0,01 0,05 0 0 add_circle Zapsat
395 0,04 0,1 0,04 0,02 add_circle Zapsat
300 0,01 0,07 0,04 0 add_circle Zapsat
25 0 0 0 add_circle Zapsat
156 0,01 0,04 0,02 0,01 add_circle Zapsat
270 0,04 0,05 0,03 0,01 add_circle Zapsat
88 0,01 0,03 0 0 add_circle Zapsat
339 0,05 0,14 0 0,02 add_circle Zapsat
107 0,01 0,03 0,01 0 add_circle Zapsat
247 0,02 0,06 0,03 add_circle Zapsat
433 0,04 0,18 0,03 add_circle Zapsat
226 0,03 0,06 0,02 0 add_circle Zapsat
240 0,02 0,07 0,02 0,04 add_circle Zapsat
237 0,03 0,09 0,01 0,01 add_circle Zapsat
560 0,15 add_circle Zapsat
105 0,02 0,02 0,01 0 add_circle Zapsat
141 0 0,05 0,01 0 add_circle Zapsat
377 0,17 0,03 0,01 0 add_circle Zapsat
Životní styl za časů koronaviru aneb využijte nestandardní situaci ve svůj prospěch
Martin Schmiedl: Desatero zdravého jídelníčku
Nejlepší cvičební videa na internetu, podle kterých můžete cvičit zadarmo, a rady odborníka, jak si u toho neublížit
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách