menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Polévky
keyboard_arrow_right
kuřecí polévka

kuřecí polévka

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - kuřecí polévka
Energetická hodnota 105 kJ
= 25 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 2 g
Tuky 1 g
Vláknina 0,28 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 105 kJ
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 2 g
Tuky 1 g
Vláknina 0,28 g
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
2 g
Cukry
0,44 g
Tuky
1 g
Nasycené mastné kyseliny
0,32 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0,29 g
Polynenasycené
0,13 g
Cholesterol
2 mg
Vláknina
0,28 g
Sůl
0,18 g
Voda
94 g
Vápník
14 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
86 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Vitamín B7 Vitamín B7 (biotin, vitamín H, koenzym R)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Obsahuje minerální látky
Fosfor Fosfor
Molybden Molybden
Hořčík Hořčík
Železo Železo
Vápník Vápník
Jód Jód
Pektin Pektin
Fluor Fluor
Draslík Draslík
Zinek Zinek
Selen Selen
Mangan Mangan
Kobalt Kobalt
Měď Měď
Chrom Chrom
Sodík Sodík
Pozitivní vliv na zdraví
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti

Obsah živin v kuřecí polévce závisí na volbě jednotlivých surovin a pracovním postupu přípravy pokrmu. Základem by měl být kvalitní vývar, do kterého se přidávají další ingredience jako zelenina a maso. Kuřecí polévka se může obohatit i o zavářku v podobě nudlí, nočků, strouhání, kapání nebo vaječné sedliny. Pokud se jedná o takzvanou bílou polévku, přidává se ještě smetana, mléko, jíška nebo sýr.

Kuřecí vývar s libovým masem a zeleninou je vhodný pro racionální stravování i pro redukci hmotnosti. Takový pokrm nabízí dostatek bílkovin a vlákniny, a obsahuje i elektrolyty, které pomáhají stimulovat nervy v celém našem organismu. Bílé polévky s obsahem smetany a jíšky jsou naopak pro redukční režim nevhodné.

Pokud chcete mít kvalitní vývar, vkládejte maso na polévku do studené vody. Jestliže dáváte přednost šťavnatému masu, vložte jej až do vroucí tekutiny. Maso se tak na povrchu zatáhne a nepustí šťávu ven. Kuřecí polévka se zeleninou je skvělým pomocníkem při nechutenství a na srovnání žaludku při kocovině.

Nejhledanější v kategorii Polévky

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
368 2 12 4 add_circle Zapsat
681 6 27 3 4 add_circle Zapsat
1 913 10 63 19 add_circle Zapsat
1 904 8 62 18 3 add_circle Zapsat
1 863 10 60 20 add_circle Zapsat
165 4 1 2 1 add_circle Zapsat
347 10 6 3 add_circle Zapsat
395 4 10 4 2 add_circle Zapsat
420 5 17 2 2 add_circle Zapsat
707 7 3 15 0,59 add_circle Zapsat
104 2 2 1 0,07 add_circle Zapsat
200 1 7 1 0,1 add_circle Zapsat
143 0,8 6 1 0,75 add_circle Zapsat
339 5 14 0,46 2 add_circle Zapsat
88 1 3 0,4 0,3 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách