Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Mléčné výrobky a vejce
keyboard_arrow_right
Jogurty
keyboard_arrow_right
jogurt Revital angrešt a CHIA semínka Olma

jogurt Revital angrešt a CHIA semínka Olma

(Olma)
Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - jogurt Revital angrešt a CHIA semínka Olma
Energetická hodnota 98 kcal
= 412 kJ
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 15 g
Tuky 2 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 98 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 15 g
Tuky 2 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
15 g
Cukry
15 g
Tuky
2 g
Nasycené mastné kyseliny
2 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
0,1 g
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
200 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín K Vitamín K (menadion)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín D Vitamín D (ergosterol, kalciferol, viosterol)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B12 Vitamín B12 (kobalamin)
Obsahuje minerální látky
Zinek Zinek
Vápník Vápník
Hořčík Hořčík
Draslík Draslík
Mangan Mangan
Pektin Pektin
Sodík Sodík
Měď Měď
Železo Železo
Selen Selen
Fosfor Fosfor
Pozitivní vliv na zdraví
Rakovina Vhodná potravina při prevenci či léčbě rakoviny
Imunita Posiluje imunitu
Trávení Podporuje trávení
Svaly Posiluje svaly
Zuby Působí kladně na zuby
Hubnutí Vhodná potravina při redukci hmotnosti
Kosti Napomáhá při růstu a obnově kostí

Jogurt má nižším obsah tuku (průměrně 2,2%), plnou nepříliš kyselou chuť doplněnou chia semínky. Obsahuje směs pěti živých kultur. Jogurt je dobrým zdrojem vápníku a vitamínu D. Jogurt má vysoký obsah bílkovin, jež jsou důležitou součástí zdravé výživy a je tak skvělé jídlo pro prodloužení doby sytosti. Mezi další látky patří fluor, fosfor a vitamín A nebo vitamíny ze skupiny B (B2, B9, B12). I když jogurt nějakou laktózu obsahuje, je často osobami s nesnášenlivostí laktózy lépe tolerován, než ostatní mléčné výrobky.

Vitamín D a vápník je důležitý pro udržování silných kostí a zdravých zubů. Bílkoviny poskytují tělu esenciální aminokyseliny potřebné k budování svalové hmoty a dalších struktur. Hodné bakterie mohou příznivě působit na zácpu, průjem, zánětlivé střevní nemoci nebo syndromy, infekci pylori, a dokonce na nesnášenlivost laktózy. Konzumace jogurtů je spojena se sníženým rizikem rakoviny tlustého střeva, protože konzumace této potraviny je prospěšná pro zlepšení imunitní odezvy.

Můžeme ho jíst samotný nebo přidáváme do ovocných salátů, do dortů, buchet a jiných moučníků.

Nejhledanější v kategorii Jogurty

Název Energetická hodnota (kcal)
64 add_circle Zapsat
155 add_circle Zapsat
57 add_circle Zapsat
77 add_circle Zapsat
59 add_circle Zapsat
103 add_circle Zapsat
99 add_circle Zapsat
56 add_circle Zapsat
454 add_circle Zapsat
62 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů