menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Polévky
keyboard_arrow_right
hovězí polévka s masem

hovězí polévka s masem

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - hovězí polévka s masem
Energetická hodnota 97 kJ
= 23 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 2 g
Tuky 0,32 g
Vláknina 0,05 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 97 kJ
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 2 g
Tuky 0,32 g
Vláknina 0,05 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
2 g
Cukry
0,12 g
Tuky
0,32 g
Nasycené mastné kyseliny
0,01 g
Trans mastné kyseliny
0 g
Mononenasycené
0,02 g
Polynenasycené
0,03 g
Cholesterol
8 mg
Vláknina
0,05 g
Sůl
0,59 g
Voda
94 g
Vápník
14 mg
GI Glykemický indexhelp
PHE
174 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Obsahuje vitamíny
Vitamín E Vitamín E (tokoferol)
Vitamín A Vitamín A
Vitamín C Vitamín C (kyselina askorbová)
Vitamín B6 Vitamín B6 (pyridoxin)
Vitamín B1 Vitamín B1 (thiamin)
Vitamín B5 Vitamín B5 (pantotenol, kyselina pantotenová)
Vitamín B2 Vitamín B2 (riboflavin)
Vitamín B7 Vitamín B7 (biotin, vitamín H, koenzym R)
Vitamín B3 Vitamín B3 (niacin, niacinamid, nikotinamid, kyselina nikotinová)
Kyselina listová Kyselina listová (folacin, folát, vitamín B9)
Obsahuje minerální látky
Mangan Mangan
Jód Jód
Molybden Molybden
Železo Železo
Zinek Zinek
Kobalt Kobalt
Vápník Vápník
Fluor Fluor
Pektin Pektin
Hořčík Hořčík
Selen Selen
Chrom Chrom
Draslík Draslík
Fosfor Fosfor
Sodík Sodík
Měď Měď

Hovězí polévka s masem obsahuje kvalitní živočišné bílkoviny ve velmi dobře stravitelné formě. Součástí kvalitní polévky je i kořenová zelenina, která jí kromě chuti přidá i vitamíny, minerály a vlákninu. Někdo s oblibou přidává i nudle, nočky nebo rozšlehané vejce.

Konkrétní účinky na zdraví se odvíjí dle použitých surovin, záleží na kvalitě masa, množství zeleniny a typu případné zavářky. Pokud zvolíte čistou hovězí polévku s libovým masem a velkým množstvím zeleniny, pak je skvělým pokrmem pro zdravý životní styl, redukční i bezlepkovou dietu. Máte-li velký energetický výdej, fyzicky náročnou práci a hodně sportujete, pak si do své polévky přidejte nudle, vejce, rýži, ječné kroupy, pohanku nebo jinou obilninu.

Polévka se tradičně jí k obědu před hlavním jídlem. Pokud ji doplníte vydatným celozrnným chlebem nebo pečivem, tak se může snadno stát i samostatným jídlem. Pro silnější chuť polévky vkládejte hovězí maso do studené vody. Máte-li však raději maso více šťavnaté, pak jej přidávejte až ve chvíli, kdy se polévka již vaří.

Nejhledanější v kategorii Polévky

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
330 3 2 0,3 0,05 add_circle Zapsat
165 4 1 2 1 add_circle Zapsat
347 10 6 3 add_circle Zapsat
395 4 10 4 2 add_circle Zapsat
420 5 17 2 2 add_circle Zapsat
707 7 3 15 0,59 add_circle Zapsat
339 5 14 0,46 2 add_circle Zapsat
243 3 10 0,95 1 add_circle Zapsat
261 2 3 5 0,6 add_circle Zapsat
425 8 5 4 add_circle Zapsat
391 3 18 1 1 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách