Cuketové bramboráky se nejčastěji připravují smažením na pánvi. Není ale výjimkou, že se pečou i v troubě na plechu. Těsto se připravuje obdobně jako na klasické bramboráky, ale místo brambor se používá cuketa.
REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivuj Premium.
cuketové bramboráky
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 87 kcal
= 366 kJ
Bílkoviny 4,5 g
Sacharidy 12 g
Tuky 2,2 g
Vláknina 0,9 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 87 kcal
Bílkoviny 4,5 g
Sacharidy 12 g
Tuky 2,2 g
Vláknina 0,9 g
Nutriční hodnoty
Stav | tepelně zpracované |
Bílkoviny | 4,5 g |
Sacharidy | 12 g |
Cukry | - |
Tuky | 2,2 g |
Nasycené mastné kyseliny | - |
Trans mastné kyseliny | - |
Mononenasycené | - |
Polynenasycené | - |
Cholesterol | - |
Vláknina | 0,9 g |
Sůl | - |
Voda | - |
Vápník | - |
GI | |
PHE | 225 mg |
Stav | syrové tepelně zpracované |
Bílkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sůl | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápník | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Z výživového hlediska zde dominují především sacharidy. Dále zde pak najdeme tuk, jeho konkrétní množství a kvalita záleží na jeho množství a typu tuku, který si vybereme (sádlo, olej, máslo, ...). Chcete-li žít zdravěji a ušetřit i nějaké kalorie, pak je ideální bramboráčky péct v troubě na pečícím papíře.
Cuketové bramboráky chutnají dobře jak teplé, tak i studené. Pokud jich tedy připravíte více než jste schopni snít, tak nezoufejte a uložte si je do chladničky. Tento pokrm je možné různě obměňovat, například do něj přidat mozzarellu, sušená rajčata, šunku, nastrouhaný celer nebo mrkev.
Nejhledanější v kategorii Přílohy
Název | Energetická hodnota (kcal) | |
---|---|---|
113 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných uživatelů