menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Pokrmy
keyboard_arrow_right
Hotová jídla
keyboard_arrow_right
brokolice zapečená se sýrem a bramborem

brokolice zapečená se sýrem a bramborem

Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 302 kJ
= 72 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 6 g
Tuky 3 g
Vláknina 3 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 302 kJ
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 6 g
Tuky 3 g
Vláknina 3 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny
5 g
Sacharidy
6 g
Cukry
-
Tuky
3 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
3 g
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
252 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

obsah výsledného pokrmu závisí na způsobu jeho přípravy a na poměru a kvalitě jednotlivých ingrediencí.

obecně lze říci, že se jedná o velmi zdravý pokrm. Brokolice je zdrojem vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a vlákniny. Totéž platí o bramborách. U sýru je důležité volit takový, který je, pokud možno, bez nežádoucích přídatných ingrediencí. Zelenina by neměla být příliš rozvařená a měla by se připravovat šetrným způsobem (nejlépe v páře), aby si zachovala co nejvíce ze svých živin.

pokud máte pěkné nové brambory, použijte je i se slupkou. Na zapečení je vhodný nízkotučný (při redukční dietě) či polotučný sýr. Nejvhodnější (ze zdravotního hlediska) jsou sýry čerstvé. Vybírat můžete mezi klasickými výrobky, ale určitě vám prospějí také sýry z kozího či ovčího mléka. Vyhněte se „sýrovým výrobkům“ (nejedná se o sýr, ale o jeho náhražku) či taveným sýrům (jsou zdrojem fosforečnanů).

Nejhledanější v kategorii Hotová jídla

Název Energetická hodnota (kJ) Bílkoviny Sacharidy Tuky Vláknina
670 12 2 11 add_circle Zapsat
488 15 6 3 3 add_circle Zapsat
540 7 21 2 0,7 add_circle Zapsat
135 3 4 0,3 2 add_circle Zapsat
677 12 4 11 0,62 add_circle Zapsat
348 9 7 2 2 add_circle Zapsat
1 136 17 40 10 2 add_circle Zapsat
1 825 22 19 30 0,74 add_circle Zapsat
1 800 5 53 21 add_circle Zapsat
950 14 26 6 0,8 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách