menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Různé
keyboard_arrow_right
Přísady a ochucovadla
keyboard_arrow_right
balzamikový ocet (aceto balsamico)

balzamikový ocet (aceto balsamico)

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - balzamikový ocet (aceto balsamico)
Energetická hodnota 368 kJ
= 88 kcal
Bílkoviny 0,5 g
Sacharidy 17 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 368 kJ
Bílkoviny 0,5 g
Sacharidy 17 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Nutriční hodnoty
Stav
syrové
Bílkoviny
0,5 g
Sacharidy
17 g
Cukry
-
Tuky
0 g
Nasycené mastné kyseliny
-
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
0 g
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
25 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Vláknina
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
fiber_manual_record Vláknina
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

Balzamikový ocet (aceto balsamico) je zvláštní druh octa vyráběný tradičně v italské Modeně. Produkt se připravuje přímo z vylisovaných hroznů odrůdy Trebbiano.

Vliv balzamikového octa na zdraví člověka závisí na kvalitě produktu a množství a pravidelnosti jeho konzumace. Má příznivý vliv na trávení a podporuje sílu našeho imunitního systému. Balzamikový ocet pomáhá také regenerací našich cév a umí urychlovat metabolismus.

Na pultech obchodů najdeme dva základní druhy balzamikových octů - bílé a tmavé. Bílý ocet se vyrábí z octu bílého vína a vinného moštu z odrůdy hroznů Trebbiano, tmavý zůstává zrát v sudech (díky tomu získává svou typickou chuť). Balzamikové octy jsou určeny pro přípravu studených jídel, výborně dochutí různé zeleninové saláty. V teplé kuchyni je možné ocet přidat až zcela na závěr.

Nejhledanější v kategorii Přísady a ochucovadla

Název Energetická hodnota (kJ)
1 394 add_circle Zapsat
978 add_circle Zapsat
650 add_circle Zapsat
1 680 add_circle Zapsat
1 302 add_circle Zapsat
474 add_circle Zapsat
1 527 add_circle Zapsat
469 add_circle Zapsat
0 add_circle Zapsat
677 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách