základem sedmizrnné bagety může být jak vymletá, tak celozrnná mouka, která by měla být doplněna o další obiloviny, olejnatá semena nebo luštěniny.
REKLAMA | Pro odstranění reklam aktivujte Premium.
Potraviny keyboard_arrow_right
Obilné výrobky keyboard_arrow_right
Obilné produkty ostatní keyboard_arrow_right
bageta sedmizrnná
bageta sedmizrnná
Množství x {{unitOption.title}} kus
Energetická hodnota 287 kcal
= 1 200 kJ
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 50 g
Tuky 5 g
Vláknina 3 g
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 287 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 50 g
Tuky 5 g
Vláknina 3 g
Nutriční hodnoty
Bílkoviny | 10 g |
Sacharidy | 50 g |
Cukry | 2 g |
Tuky | 5 g |
Nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Trans mastné kyseliny | - |
Mononenasycené | - |
Polynenasycené | - |
Cholesterol | - |
Vláknina | 3 g |
Sůl | 1 g |
Voda | - |
Vápník | - |
GI | |
PHE | 500 mg |
Stav | syrové tepelně zpracované |
Bílkoviny | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Sacharidy | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tuky | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycené mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Trans mastné kyseliny | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mononenasycené | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Polynenasycené | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Vláknina | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sůl | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Voda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Vápník | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
podle obsahu konkrétního výrobku se odvíjí i vliv takového pečiva na naše zdraví. Obecně lze říci, že čím více druhů mouky (nejlépe celozrnné), olejnin a luštěnin pečivo obsahuje, tím lépe (širší spektrum výživných látek).
u zdravých dospělých osob, je vhodné upřednostňovat celozrnné pečivo, před pečivem z bílé mouky. U malých dětí je tomu právě naopak (organismus není ještě vyzrálý na zpracování vysokého množství vlákniny).
Nejhledanější v kategorii Obilné produkty ostatní
Název | Energetická hodnota (kcal) | |
---|---|---|
346 | | |
354 | | |
363 | | |
354 | | |
92 | | |
391 | | |
341 | | |
304 | | |
350 | | |
373 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách