Kalorické Tabulky
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Potraviny
keyboard_arrow_right
Masné výrobky a ryby
keyboard_arrow_right
Maso hovězí a vepřové
keyboard_arrow_right
vepřové libové maso vařené

vepřové libové maso vařené

Množství x {{unitOption.title}} kus
Fotografie - vepřové libové maso vařené
Energetická hodnota 166 kcal
= 694 kJ
Bílkoviny 28 g
Sacharidy 0 g
Tuky 6 g
Vláknina -
Energetická hodnota {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Bílkoviny {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tuky {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Vláknina {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Energetická hodnota 166 kcal
Bílkoviny 28 g
Sacharidy 0 g
Tuky 6 g
Vláknina -
Nutriční hodnoty
Stav
tepelně zpracované
Bílkoviny
28 g
Sacharidy
0 g
Cukry
-
Tuky
6 g
Nasycené mastné kyseliny
2 g
Trans mastné kyseliny
-
Mononenasycené
-
Polynenasycené
-
Cholesterol
-
Vláknina
-
Sůl
-
Voda
-
Vápník
-
GI Glykemický indexhelp
PHE
1 400 mg
Stav
syrové tepelně zpracované
Bílkoviny
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Sacharidy
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tuky
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycené mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Trans mastné kyseliny
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mononenasycené
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Polynenasycené
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Vláknina
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sůl
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Voda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Vápník
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Glykemický indexhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Složení nutričních hodnot
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Bílkoviny
fiber_manual_record Sacharidy
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tuky
fiber_manual_record Nasycené mastné kyseliny
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %

Vepřové libové maso vařené je zdrojem živočišných bílkovin i tuku. Dále obsahuje vitamíny skupiny B, které jsou nezbytné pro správnou funkci našeho metabolismu.

Pokud se libové vepřové maso vhodně připraví, tak je možné jej občas zařadit do racionálního stravování. K nejvhodnějším kuchyňským úpravám patří vaření, dušení, pečení v troubě nebo i rychlé restování. Libové vepřové maso nám zajistí přísun bílkovin, které se podílí na správném vývoji a růstu svalové hmoty. Výhodou je také, že vás na delší dobu zasytí, a tak nebude mít hlad. Před kvantitou vsaďte raději na kvalitu, a dopřejte si maso z farmy nebo v bio kvalitě.

Při nákupu masa dvojnásob platí, že se vyplatí koupit menší množství kvalitního masa od řezníka nebo z farmy. Cena takového masa sice bývá vyšší, ale jeho výživová hodnota je vyšší. Máte-li rádi vepřové maso, ale zároveň si přejete i zhubnout, tak ho připravujte bez přidání tuku a přidejte k němu vhodnou přílohu, například zeleninový salát, celerovo brokolicové pyré nebo restovanou zeleninu.

Nejhledanější v kategorii Maso hovězí a vepřové

Název Energetická hodnota (kcal)
191 add_circle Zapsat
171 add_circle Zapsat
411 add_circle Zapsat
168 add_circle Zapsat
136 add_circle Zapsat
211 add_circle Zapsat
109 add_circle Zapsat
109 add_circle Zapsat
217 add_circle Zapsat
325 add_circle Zapsat
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
potravin v naší databázi
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
včera vyplněných jídelníčků
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zaregistrovaných na Kalorických tabulkách